Bu Blogda Ara

22 Mart 2013 Cuma

Sizlerle dolgu oyuncaklarımızı paylaşmak istiyorum. Şuan da hepsinin kalıbı elimde yok maalesef  İlerleyen zamanlarda dolgu oyuncaklarımızın hepsinin kalıplarını elde ettiğim zaman sizlerle onları da paylaşmak istiyorum. En çok işinize yarayacak ve işinizi kolaylaştıracak şeyin o olduğunu düşünüyorum.






















19 Mart 2013 Salı

Polar Yastık


Merhabaa :)
Bugün sizlerle diktiğimiz polar yastıkları paylaşacağım . 
Yastıkları polar üzerine aplike tekniğiyle çalıştık genelde. Bu şekilde çalışmak bize hem eğlenceli hemde daha kolay geldi. Yastıklarımızın içini tercihe göre boncuk elyaf ya da normal elyafla doldurduk. Yastıklarımızın bir kısmının resimleri elimde var. Devamını daha sonra sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.












17 Mart 2013 Pazar

Çomak Kukla

Eveet ilk paylaşımım :)
Sizlerle ilk olarak yaptığımız çomak kuklaları paylaşmak istiyorum. Fikirlerin tamamı bize ait değil. Farklı sayfalardan aldığımız fikirlerde var. Ancak kuklaları yaptığımız zaman blog açmak gibi bir fikrimiz olmadığı için bu sayfaların linkini veremiyorum .

















16 Mart 2013 Cumartesi

Herkese Merhabaa :)
Kocaman blogger ailesine bizde katıldık sonunda :)
Tahmin ettiğiniz gibi çocuk gelişimi öğrencisiyiz. 11. sınıfta yapmamız gereken etkinliklerin sayısı o kadar arttık ki ne aldığımız kitaplar ne de internet tam olarak yardımcı olamadı bize. Bizimle aynı durumda olan arkadaşlarımızın ve bizden sonra gelenlerin işini kolaylastırmak , az da olsa katkıda bulunmak için blog sahibi olmaya karar verdik. Bunu birkaç arkadaşımla birlikte yürütmeye karar verdik.. Böylece çok daha fazla alternatif sunmuş olacağız .
Umarız ki bizleri takip eden arkadaşlarımıza bol katkımız olur.


Bize zaman ayırdığınız için teşekkürler :)