Bu Blogda Ara

24 Ekim 2013 Perşembe

Kavramlar - Sayılar

Şirinler temalı sayı kavramı çalışmamız . 
Yapımında mukavva, karton ve  simli eva kullanıldı. 





Bu da bir başka çalışma. Her ikisi de çocukların dikkatini oldukça çekiyor.Rakamları öğretmenin yanı sıra sınıf süsü olarak ta kullanılabilirler. Tercih size kalmış :)





Atatürk Köşesi

29 Ekim öncesi zaten var olan 'Atatürk Köşemizi' dahada canlandırmak istedik ve ortaya böyle bir sonuç çıktı.



23 Ekim 2013 Çarşamba

Sanat Etkinliği - Meyveler


Bu da bizim ağacımız o kadar güzel ki istediğimiz her türlü meyve sebze bu ağaçta yetişebiliyor  :) Meyvelerin içini pamukla doldurarak daha güzel bir görüntü elde etmeye çalıştık. Bu işlemi hem yapıştırıcı hemde zımba kullanarak yaptık. Bu sayede daha dayanıklı oldular .


Sanat Etkinliği - Meyve Sepetim



Proje Çalışması olarak uygulanabilecek bir etkinlik. Canlı  renk kartonlarla yapıldığında oldukça dikkat çekici ve güzel oldular :)


Mobil - Karıncalar



Çocuklarla birlikte kolaylıkla yapılabilecek bir mobil örneği.




Hava Grafiği


Paylaşımları çok daha önce yapmayı planlamıştım ama fotoğraf makinesiyle ilgili bir talihsizlik yaşayınca şimdiye kaldılar. 



6 Ekim 2013 Pazar

Staj Etkinlikleri

  Vee beklenen staj dönemi başladı sonunda :) Düşündüğümden çok daha yoğun ve yorucu geçiyor. 22 tane birbirinden tatlı öğrencim var , tüm zorlukların yanında onlarla ilgilenmek çok eğlenceli. özellikle de öğretmenim kelimesini duyunca bütün yorgunluğu gidiveriyor insanın :)

 Sizlere de yardımcı olmak amacıyla sene başından beri yapılan bütün etkinlikleri paylaşmaya başlamak için sabırsızlanıyorum  :)